Gå direkt till innehåll

Video -

Hembla - klimatneutralitet i miljonprogramsområden

Hembla rustar upp miljonprogramsområden och satsar en miljard kronor på att spara energi. Tack vare Energy Machines underkylningsteknik ger nya geoenergisystemet på Rönnholmsgränd i Stockholm 30-35 procent mer värme än motsvarande lösningar på marknaden. Energi- och miljöchef Sune Eriksson visar runt i området där man nu sparar 131 ton koldioxid per år: "Vi är nästan klimatneutrala".
  • Licens: Medieanvändning
    Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
  • Filformat: .mp4
  • Videolängd: 1:34
Ladda ner

Ämnen

Taggar

Regions


Energy Machines skapar hållbar fastighetsdrift med minskad klimatpåverkan och ökad lönsamhet. Vi hjälper dig att öka ditt miljöansvar och minimera energikostnaderna med integrerade systemlösningar som omvandlar energi lagrad i berg, vatten och mark till egenproducerad värme, kyla och tappvarmvatten.