Gå direkt till innehåll
Inom kort lanserar vi ClimateMachines™ Modul- och Enhetsaggregat för luftbehandling

Pressmeddelande -

Inom kort lanserar vi ClimateMachines™ Modul- och Enhetsaggregat för luftbehandling

Med samma fina prestanda som vårt platsbyggda luftbehandlingsaggregat ClimateMachines™ lanseras inom kort Modul- och Enhetsaggregat. Ett aggregat som ger 90 % temperaturverkningsgrad under hela värmesäsongen och en imponerande kyleffekt under sommaren.

ClimateMachines™ är ett luftbehandlingsaggregat som med högsta verkningsgrad ger ett pålitligt inomhusklimat året om till lägsta driftskostnad. Hjärtat är en korsströms plattvärmeväxlare i två steg, som tack vare sin tryckuppsättning ger ett aggregat med hög prestanda vid alla driftfall utan risk för kontamination av tilluften.

Högsta möjliga täthetsklass med material anpassat för offshoremarknaden bidrar till en oslagbar kvalitet. Aggregatet producerar komfortkyla med indirekt evaporativ teknik som ger upp till 90 procent lägre kostnad än andra alternativ på marknaden.

Vårt första modulaggregat levereras just nu till Uppsalas Sporthotell, som beräknas vara i full drift i september i år.

Våra nya enhetsaggregat kommer att finnas i storlekarna 500 - 2000 liter/sek och modulaggregaten i storlekarna 2000 - 6000 liter/sek. Tack vare den stora variationen på aggregatstorlekar finns det alltid en lösning som passar varje enskilt projekt.

Ämnen

Taggar


EnergyMachines AB skapar hållbar fastighetsdrift med minskad klimatpåverkan och ökad lönsamhet. De hjälper dig att öka ditt miljöansvar och minimera energikostnaderna med integrerade systemlösningar som omvandlar energi lagrad i berg, vatten och mark till egenproducerad värme, kyla och tappvarmvatten.

Presskontakt

Kenneth Andersson

Kenneth Andersson

Produktansv. ClimateMachines™ +46 (0)72-561 21 31

Relaterade nyheter