Gå direkt till innehåll
Wallenstam har beställt tre nya ClimateMachines™ luftbehandlingsaggregat med leverans hösten 2018

Nyhet -

Wallenstam har beställt tre nya ClimateMachines™ luftbehandlingsaggregat med leverans hösten 2018

I och med denna order har Energy Machines levererat totalt 6 ClimateMachines™ luftbehandlingsaggregat till Wallenstam i Göteborgsområdet.

I två separata projekt kommer tre luftbehandlingsaggregat levereras under hösten 2018. Ett aggregat till Sturefors på Avenyn och två till Gruvgatan i Högsbo. Aggregaten är dimensionerade för luftflöden mellan 10 000 och 15 000 l/s och kommer främst betjäna fastigheternas kontorslokaler och butiker.

På Avenyn förses Wallenstams fastighet med ett nytt ClimateMachines™ aggregat. Ett aggregat designat för maximal prestanda och låg driftkostnad, vilket uppnås med 90 % temperaturverkningsgrad och indirekt evaporativ kylning.

I Högsbo installeras två ClimateMachines™ aggregat, där drivkraften varit att ta fram en flexibel design för att slippa omfattande byggåtgärder. Energy Machines har tagit fram en skräddarsydd lösning som är kund- och platsanpassad.

”Vi har ett bra samarbete med Wallenstam som beställare, BRA som är byggare samt konsulter vilket ger framgångsrika projekt. Vi får bra återkoppling och kan ta del av varandras erfarenheter när vi gör flera projekt tillsammans. I och med denna order kommer vi ha levererat totalt 6 stycken aggregat för Wallenstam i Göteborg.” 
- Säger Martin Stålnacke, Entreprenadsprojektledare ClimateMachines™.

Klicka här för att läsa mer om ClimateMachines™.

Ämnen

Taggar

Presskontakt

Kenneth Andersson

Kenneth Andersson

Produktansv. ClimateMachines™ +46 (0)72-561 21 31
Martin Stålnacke

Martin Stålnacke

Energiingenjör +46 (0)70-412 12 07

Relaterade nyheter