Gå direkt till innehåll
Energy Machines rekryterar Regionchef till Stockholm

Nyhet -

Energy Machines rekryterar Regionchef till Stockholm

Energy Machines har anställt Per Hansen som Regionchef till Stockholm. Hans första dag blir 18 september 2017.

Per Hansen kommer närmast från Locum AB där han arbetat som Teknisk förvaltare för sjukhus och specialist inom VVS, kylteknik och energieffektivisering. Per har arbetat i branschen sedan 80-talet och har bred kompetens i området. 

Per kommer att ansvara för att utveckla vår position på marknaden i Stockholmsregionen. Vi känner oss trygga med att Per tar med sig värdefulla erfarenheter i sin nya roll som Regionchef på Energy Machines.

- Jag tror Per blir en oerhörd tillgång för Energy Machines utveckling i Stockholm. Per har en historik där han arbetet i alla de segment vi verkar i. Han har bl.a. varit egenföretagare i 20 års tid, med allt vad det innebär, med profilen att minska energikostnader för hans kunder. Han har dessutom jobbat som konsult på både ÅF & Tyréns i många år med inriktning energi & miljö. De senaste 4-5 åren kommer han från fastighetsbolaget Locum som Teknisk förvaltare och VVS-specialist med bl.a. energirådgivning till Storstockholms sjukhus. Per har en tro, en glöd och ett engagemang som kommer hjälpa Energy Machines utveckling. Så sammanfattningsvis ser vi Per som en stor tillgång med hans kunskaper, erfarenheter och engagemang. Välkommen Per! Säger Thomas Göransson, Affärschef Energy Machines.

- Jag brinner verkligen för den utmaning jag nu ställs inför, att få vidareutveckla Energy Machines verksamhet här i Stockholm känns fantastiskt och jag är övertygad om att det kommer att göra skillnad, och att Energy Machines kommer att bli ett företag framöver som sätter Stockholm ännu tydligare på sin karta. Säger Per Hansen, blivande Regionchef Stockholm.


Kontaktuppgifter till Per Hansen

per.hansen@energymachines.com
070-0427907

Ämnen

Taggar

Presskontakt

Relaterade nyheter