Gå direkt till innehåll
Lunchevent Västerås

Lunchevent Västerås

Tid 07 December 2017 10:30 – 12:30

Plats Clarion Collection Hotel Etage i Västerås, Stora Gatan 32

Välkommen till vårt populära lunchevent där vi vill informera dig om varför vi är den självklara partnern i energifrågan. Genom att nyttja vår långa erfarenhet och upparbetade kunskaper inom integrerade energisystem tillsammans med våra produkter EnergyMachines™, ClimateMachines™ och ControlMachines™, hjälper vi dig att reducera dina energikostnader och ta ett ökat miljöansvar. Vi finns med under hela resan, från idé till resultat, för att tillsammans nå en hållbar framtid.

Vi har förmånen att samarbeta med de stora fastighetsägarna och har skapat hållbara energilösningar för fastigheter inom bland annat handel, kontor, bostäder, landsting, industri och logistik.

Vi kommer att berätta om några av de många kundprocesser som genomförts och via direktuppkoppling till vårt övervakningssystem ControlMachines™ visar vi liveprestanda från driftsatta anläggningar.

Varmt välkommen med din anmälan.

Begränsat antal platser, vi bjuder på lunch.

Ämnen

Taggar

Regioner


Energy Machines skapar hållbar fastighetsdrift med minskad klimatpåverkan och ökad lönsamhet. Vi hjälper dig att öka ditt miljöansvar och minimera energikostnaderna med integrerade systemlösningar som omvandlar energi lagrad i berg, vatten och mark till egenproducerad värme, kyla och tappvarmvatten.

Relaterade event