Gå direkt till innehåll
Lunchevent Uppsala 7/3

Lunchevent Uppsala 7/3

Tid 07 Mars 2018 10:30 – 12:30

Plats Arenahotellet i Uppsala - Edith Södergrans gata 6

Varmt välkommen till vårt populära lunchevent där vi diskuterar energi och miljö och hur vi kan bli din självklara partner inom kyla, värme och ventilation. I samband med eventet erbjuder vi efteråt en referensvisning av ventilationsaggregatet ClimateMachines™ Modul 4000.


Genom vår långa erfarenhet och upparbetade kunskaper inom integrerade energisystem, tillsammans med våra produkter EnergyMachines™, ClimateMachines™ och ControlMachines™, hjälper vi dig att reducera dina energikostnader och ta ett ökat miljöansvar. Vi finns med under hela resan, från idé till resultat.

Via direktuppkoppling till vårt övervakningssystem ControlMachines™ visar vi liveprestanda från driftsatta anläggningar.


Kundcase

Arenahotellet i Uppsala
Varför valde Uppsalas största hotell ClimateMachines™ och hur kan luftbehandlingsaggregatet uppnå en temperaturverkningsgrad på 90%? Se aggregatet på plats efter luncheventet.

Inspiration Rosendal
På vilket sätt har Energy Machines bidragit till Uppsalas grönaste bostadsprojekt och hur har fastighetens ICA-butik spelat en viktig roll?

Ämnen

Taggar

Regioner

Presskontakt

Ulf Hedblad

Ulf Hedblad

Säljansvarig region Mälardalen och Norr +46 (0)70-298 53 65

Relaterade nyheter

Relaterade event