Gå direkt till innehåll
Lunchevent Uppsala 7/3

Lunchevent Uppsala 7/3

Tid 07 Mars 2018 10:30 – 12:30

Plats Arenahotellet i Uppsala - Edith Södergrans gata 6

Varmt välkommen till vårt populära lunchevent där vi diskuterar energi och miljö och hur vi kan bli din självklara partner inom kyla, värme och ventilation. I samband med eventet erbjuder vi efteråt en referensvisning av ventilationsaggregatet ClimateMachines™ Modul 4000.


Genom vår långa erfarenhet och upparbetade kunskaper inom integrerade energisystem, tillsammans med våra produkter EnergyMachines™, ClimateMachines™ och ControlMachines™, hjälper vi dig att reducera dina energikostnader och ta ett ökat miljöansvar. Vi finns med under hela resan, från idé till resultat.

Via direktuppkoppling till vårt övervakningssystem ControlMachines™ visar vi liveprestanda från driftsatta anläggningar.


Kundcase

Arenahotellet i Uppsala
Varför valde Uppsalas största hotell ClimateMachines™ och hur kan luftbehandlingsaggregatet uppnå en temperaturverkningsgrad på 90%? Se aggregatet på plats efter luncheventet.

Inspiration Rosendal
På vilket sätt har Energy Machines bidragit till Uppsalas grönaste bostadsprojekt och hur har fastighetens ICA-butik spelat en viktig roll?

Ämnen

Taggar

Regioner


Energy Machines skapar hållbar fastighetsdrift med minskad klimatpåverkan och ökad lönsamhet. Vi hjälper dig att öka ditt miljöansvar och minimera energikostnaderna med integrerade systemlösningar som omvandlar energi lagrad i berg, vatten och mark till egenproducerad värme, kyla och tappvarmvatten.

Presskontakt

Ulf Hedblad

Ulf Hedblad

Säljansvarig region Mälardalen och Norr +46 (0)70-298 53 65

Relaterade nyheter

Relaterade event