Gå direkt till innehåll
Anmäl dig till ett energirikt lunchevent - Umeå 22/2

Anmäl dig till ett energirikt lunchevent - Umeå 22/2

Tid 22 Februari 2018 10:30 – 12:30

Plats Hotell Björken - Lasarettsbacken 10, Umeå

Varmt välkommen till vårt populära lunchevent där vi diskuterar energi och miljö och hur vi kan bli din självklara partner inom kyla, värme och ventilation. I samband med eventet erbjuder vi efteråt en referensvisning av Norrlands universitetssjukhus.

Genom vår långa erfarenhet och upparbetade kunskaper inom integrerade energisystem, tillsammans med våra produkter EnergyMachines™, ClimateMachines™ och ControlMachines™, hjälper vi dig att reducera dina energikostnader och ta ett ökat miljöansvar. Vi finns med under hela resan, från idé till resultat.

Via direktuppkoppling till vårt övervakningssystem ControlMachines™ visar vi liveprestanda från driftsatta anläggningar.

Kundcase

IKEA Umeå Varför är IKEA Umeå den anläggning med den i särklass lägsta energiförbrukningen inom hela IKEA?

Norrlands universitetssjukhus (NUS) Hur har NUS lyckats med att frigöra 4,5 miljoner kronor / år till vården? Efter luncheventet erbjuder vi en referensvisning av NUS som ligger i anslutning till vårt lunchevent.

Begränsat antal platser, vi bjuder på lunch.

Ämnen

Taggar

Regioner


Energy Machines skapar hållbar fastighetsdrift med minskad klimatpåverkan och ökad lönsamhet. Vi hjälper dig att öka ditt miljöansvar och minimera energikostnaderna med integrerade systemlösningar som omvandlar energi lagrad i berg, vatten och mark till egenproducerad värme, kyla och tappvarmvatten.

Presskontakt

Ulf Hedblad

Ulf Hedblad

Säljansvarig region Mälardalen och Norr +46 (0)70-298 53 65

Relaterade nyheter

Relaterade event